Paste Cremoase De Anghinare

Paste Cremoase De Anghinare
Pastele cremoase de anghinare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 544 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, sare, piper cayenne măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Paste cremoase cu spanac și anghinare, Paste Cremoase Cu Cârnați Și Anghinare, și Paste Cremoase De Anghinare Cu Spanac La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați spaghete și gătiți până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
3
Scurgeți și păstrați cald.
4
În timp ce pastele se gătesc, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați uleiul de măsline, untul și lichidul din inimile de anghinare în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Tăiați inimile de anghinare în bucăți de mușcătură. Când amestecul de ulei de măsline este fierbinte, adăugați ceapa și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
7
Se sotează până se înmoaie și se rumenesc ușor. Se amestecă inimile de anghinare și se sotează până se încălzește. Condimentează cu sare, piper negru, piper cayenne și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
SareSare
8
Se ia de pe foc și se amestecă brânza de vaci și smântâna. Se amestecă amestecul cu paste fierte și se acoperă cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Brânză De VaciBrânză De Vaci
Paste FiertePaste Fierte
SmântânăSmântână
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista