Paste cremoase cu pui și ciuperci
Pastele cremoase cu pui și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 422 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,11 USD pe porție. Un amestec de ceapă, sare, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza laptele evaporat cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Minunat Arțar Fudge ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este bine. Încercați Paste cremoase de parmezan cu pui și ciuperci, Paste Cremoase De Pui Cu Ciuperci Și Spanac, și Pui Cremos, Varză De Bruxelles Și Ciuperci Paste Într-O Oală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
În timp ce tăiței gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și ciupercile în tigaie; gătiți 3 minute sau până când ciupercile sunt fragede, amestecând constant.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 4 minute, amestecand constant.
Adăugați spanacul și vinul; gătiți 2 minute sau până când spanacul se ofilește, amestecând ocazional.
Combinați laptele și făina instantanee, amestecând cu un bici.
Adăugați amestecul de lapte în tigaie; gatiti 2 minute sau pana cand sosul se ingroasa. Se amestecă sare și piper.