Paste coapte cu cârnați, roșii și brânză
Pastele coapte cu cârnați, roșii și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 440 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, pastă de roșii, roșii tăiate cubulețe mici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Paste La Cuptor Și Brânză Cu Roșii, Paste coapte cu patru brânzeturi cu roșii uscate la soare, și paste coapte cu cârnați și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți pastele și lăsați-le deoparte.
Scoateți carcasele din cârnați. Gătiți cârnații, ceapa și usturoiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Adăugați pasta de roșii, sarea, piperul și roșiile și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional.
Combinați pastele fierte, amestecul de cârnați și busuiocul.
Așezați jumătate din amestecul de paste într-o caserolă de 4 litri acoperită cu spray de gătit. Se acoperă cu jumătate de mozzarella și jumătate de parmezan. Repetați straturile.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până la bule.