Pastele coapte cu cârnați, ciuperci și Mascarpone ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 698 calorii, 17g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 225 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți lapte, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste crocante coapte cu ciuperci, cârnați și sos de cremă de parmezan, Ciuperci umplute cu cârnați cu Mascarpone, și Paste coapte Fontinan și Mascarpone.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Între timp, încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu până se fumează ușor și adăugați carnea de cârnați. Gatiti pana cand carnea nu mai este roz, aproximativ 5 minute, Despartind-o cu o furculita in timp ce gateste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Porc Măcinați
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa, ciupercile și usturoiul și gătiți, amestecând des, până când ceapa este translucidă și ciupercile se rumenesc ușor, aproximativ 6 minute. Reduceți focul la minim și adăugați brânza mascarpone, laptele și pătrunjelul tocat. Se amestecă bine și se continuă să se gătească până când amestecul este gros, aproximativ cinci minute. Se condimentează cu sare și piper și se păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Reglați un suport pentru cuptor în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 375 km F. gătiți pastele în apa clocotită, îndepărtându-le cu două până la trei minute mai puțin decât timpul de gătit recomandat. Ar trebui să păstreze în continuare o mușcătură ușor crudă în centru. Rezervați o ceașcă mică de apă pentru paste, scurgeți și readuceți pastele în oală. Aruncați pastele cu sosul de ciuperci și cârnați. Dacă sosul este foarte gros, adăugați aproximativ 1/4 cană de apă pentru Paste pentru a slăbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoi
4
Într-un castron mic, combinați pesmetul, pătrunjelul, parmezanul și restul de 3 linguri de ulei de măsline, frecând uleiul în firimituri cu vârful degetelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Transferați pastele într-o caserolă de 13 x 9 inci (sau 6 mai mici) și presărați toppingul de pesmet peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
6
Coaceți până când pastele sunt bulbucate și blatul este maro auriu, 20 până la 25 de minute.