Paste Carcione

Paste Carcione
Paste Carcione ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $2.6 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 482 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 14 fani. Dacă aveți la îndemână paste cu papion, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Paste House Paste con Broccoli – acesta este un sos pe bază de Alfredo care combină pastele, ciupercile proaspete și broccoli proaspeți, Pastan în sos de ardei gras roșu prăjit / paste de ardei roșu prăjit / Paste ușoare pentru copii, și Paste con la zuccan alla napoletana (Paste cu dovlecei de iarnă, în stil Napoli) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați tulpinile din spanac și stivați frunzele împreună; tăiați fâșii subțiri mai lungi în loc de cotlete pătrate și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
2
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge și se pune într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Stropiți uleiul de măsline peste paste și adăugați sare și piper după gust, spanac și roșii; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
SpanacSpanac
PastePaste
5
Adăugați brânză de capră și serviți la cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate63
Revista