Paste Bruschetta De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bruschetta de pui Pastan. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.29 pe portie. O porție conține 262 calorii, 28G de proteine, și 4G de grăsime. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, farfalle, roșii de struguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Paste Bruschetta De Pui, Paste Bruschetta De Pui, și Bruschetta Paste De Pui.
Instrucțiuni
Gatiti puiul in tigaie mare antiaderenta la foc mediu 5 pana la 6 min. sau până când se termină.
Adăugați bulion și praf de usturoi; gatiti 3 min.
Adăugați cremă de gătit și roșii; gatiti si amestecati 3 min.
Se amestecă pastele și busuiocul.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon