Paste Bolognese
Pasta Bolognese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 938 calorii, 38g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, paste precum orecchiette, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Paste Bolognese, Paste Bolognese, și Paste Bolognese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă folosiți roșii întregi, în blender sau robot de bucătărie, pur și simplu roșii cu suc. Pune deoparte.
În oală mare, grea, la foc moderat, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați.
Adăugați pancetta și saut până se rumenesc, 5 până la 6 minute.
Adăugați carne de vită, carne de porc și carne de vită și saut-ul, rupând carnea cu spatele lingurii, până se rumenesc, 7 până la 8 minute.
Se adauga ceapa si morcovul si saut-ul pana cand legumele sunt fragede, 5-6 minute.
Se amestecă vinul roșu și se fierbe, răzuind bucățile rumenite lipite de fundul tigaiei, până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile, smântâna, sarea și piperul. Reduceți căldura la moderat scăzută și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când sosul este îngroșat și de culoare roșie cărămidă, aproximativ 30 de minute.
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până aproape fragede.
Se scurge bine și se aruncă cu sos.
Se servește cu brânză rasă.