Paste Bolognese

Paste Bolognese
Pasta Bolognese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 938 calorii, 38g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, paste precum orecchiette, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Paste Bolognese, Paste Bolognese, și Paste Bolognese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă folosiți roșii întregi, în blender sau robot de bucătărie, pur și simplu roșii cu suc. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Roșii întregiRoșii întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
În oală mare, grea, la foc moderat, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați pancetta și saut până se rumenesc, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
4
Adăugați carne de vită, carne de porc și carne de vită și saut-ul, rupând carnea cu spatele lingurii, până se rumenesc, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
VitelVitel
5
Se adauga ceapa si morcovul si saut-ul pana cand legumele sunt fragede, 5-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
CeapăCeapă
6
Se amestecă vinul roșu și se fierbe, răzuind bucățile rumenite lipite de fundul tigaiei, până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile, smântâna, sarea și piperul. Reduceți căldura la moderat scăzută și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când sosul este îngroșat și de culoare roșie cărămidă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin RoșuVin Roșu
TomateTomate
PiperPiper
CremăCremă
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până aproape fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se scurge bine și se aruncă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
9
Se servește cu brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista