Paste BLT ale bucătarului John

Paste BLT ale bucătarului John
Paste BLT Chef John ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 674 calorii. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de rucola pentru bebeluși, ulei de măsline, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Încercați Chef John 's Shepherd' s Pie, Lasagna lui Chef John, și Sosul alb al bucătarului John pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă uleiul de măsline într-o tigaie grea la foc mediu, se adaugă slănină și se gătește până aproape crocant, 5 până la 8 minute. Opriți căldura. Țineți un prosop de hârtie cu clești și curățați excesul de grăsime de slănină cu prosopul de hârtie, lăsați aproximativ 2 lingurițe grăsime de slănină în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2
Se amestecă usturoiul tocat și coaja de lămâie în slănină în tigaie și se lasă să se gătească la foc rezidual până se parfumează, 2 până la 3 minute. Se amestecă creme fraiche în amestecul de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert și amestecați în 2 căni de ditalini. Gatiti pana cand se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DitaliniDitalini
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Scurgeți și adăugați paste în tigaie. Amestecați bine pastele în amestecul de slănină și creme fraiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Întoarceți tigaia la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați roșiile; gătiți și amestecați până se înmoaie ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
7
Se amestecă în rucola, amestecând până se ofilesc, aproximativ 30 de secunde și se oprește focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
8
Condimentează cu sare, piper negru și piper cayenne. Amestecați din nou și garnisiți cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
(tub Mare)(tub Mare)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista