Paste BLT ale bucătarului John
Paste BLT Chef John ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 674 calorii. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de rucola pentru bebeluși, ulei de măsline, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Încercați Chef John 's Shepherd' s Pie, Lasagna lui Chef John, și Sosul alb al bucătarului John pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă uleiul de măsline într-o tigaie grea la foc mediu, se adaugă slănină și se gătește până aproape crocant, 5 până la 8 minute. Opriți căldura. Țineți un prosop de hârtie cu clești și curățați excesul de grăsime de slănină cu prosopul de hârtie, lăsați aproximativ 2 lingurițe grăsime de slănină în tigaie.
Se amestecă usturoiul tocat și coaja de lămâie în slănină în tigaie și se lasă să se gătească la foc rezidual până se parfumează, 2 până la 3 minute. Se amestecă creme fraiche în amestecul de slănină.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert și amestecați în 2 căni de ditalini. Gatiti pana cand se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Scurgeți și adăugați paste în tigaie. Amestecați bine pastele în amestecul de slănină și creme fraiche.
Întoarceți tigaia la foc mediu.
Adăugați roșiile; gătiți și amestecați până se înmoaie ușor, aproximativ 1 minut.
Se amestecă în rucola, amestecând până se ofilesc, aproximativ 30 de secunde și se oprește focul.
Condimentează cu sare, piper negru și piper cayenne. Amestecați din nou și garnisiți cu parmezan.