Paste alla Carbonara
Pastan alla Carbonaran este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 404 calorii, 10g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel, piper măcinat grosier, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 313 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pastan alla Carbonara, Bacon și ou cărbune Miner Paste: Rigatoni alla Carbonara, și Spaghetti alla Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere pentru paste. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul până se fumează ușor la foc mediu, apoi gătiți guanciale sau pancetta până când sunt crocante, aproximativ 6 minute. Păstrați cald.
Aruncați pastele în apă și gătiți până la "al dente" conform instrucțiunilor pachetului. Pe măsură ce pastele se gătesc, încălziți un castron mare de servire.
Așezați gălbenușurile de ou în castron împreună cu trei sferturi din amestecul de brânză împreună cu ardeiul măcinat. Folosiți un tel și amestecați până se amestecă bine.
Scurgeți pastele, rezervând o ceașcă mică de apă pentru paste.
Adăugați pastele fierbinți scurse, aburind în vasul cu ouăle, împreună cu puțină apă pentru paste, aruncați bine pentru a găti ușor ouăle și acoperiți pastele cu amestecul de ouă.
Adăugați guanciale cald sau pancetta și aruncați din nou pentru a amesteca bine.
Serviți pastele în boluri individuale cu o stropire de pătrunjel și restul de brânză.