Paste All ' Amatriciana
Pastan All ' Amatriciana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 620 calorii. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați penne, fulgi de piper, pancetta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: Paste cu ceapă, slănină și roșii (Pastan All ' Amatriciana), Pastan all ' Amatriciana, și Pastan Amatriciana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pur roșii cu sucuri într-un blender; setaside. Gatiti ceapa, guanciale, pancetta,uleiul, fulgii de ardei rosu si 1/2 cana de apa intr-o oala mare si grea la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana cand apa se evapora si grasimea incepe sa se redea, 8-10 minute.
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecândadesea, până începe să se rumenească, aproximativ2 minute.
Adăugați vin și gătiți, amestecândadesea, până se reduce la jumătate, 5-8 minute.
Adăugați roșii rezervate pur aproxume și aduceți laun fierbere. Acoperiți tigaia parțial cu un capac, reduceți căldura și fierbeți până când carnea este fragedă și aromele sunt topite, 40-45 de minute.
Adaugăzahăr, dacă se folosește; Se condimentează cu sare și piper.
Când sosul este aproape gata, gătiți pastain o oală mare cu apă sărată clocotită, amestecând ocazional, până la al dente; scurgeți pastele.
Adăugați paste în sos și aruncați pentru a acoperi.
Se servește acoperit cu Pecorino.
Faceți înainte: sosul poate fi făcut cu 4 zileînainte.
Se lasă să se răcească, apoi se răcește până se răcește. Acoperițiși păstrați la rece.