Paste Alfredo De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați puiul Alfredo Pastan. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 93 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți piept de pui, sare, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Alfredo Pesto Paste, Salată De Paste Alfredo De Pui, și Pui Alfredo Pesto Paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele si legumele impreuna in apa clocotita intr-un cuptor olandez 10 minute sau pana cand pastele sunt gata si legumele sunt fragede.
Scurgeți pastele și legumele; reveniți la cuptorul olandez.
Adăugați puiul și următoarele 3 ingrediente în amestecul de paste, amestecând bine. Gatiti la foc mic 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Se presară cu piper proaspăt măcinat.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon