Paste a la Mama
Pastan a la Maman este un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 598 calorii. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți sugestie de servire: de pâine, sare și piper, conopidă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Paste Mama, Paste Mama, și Paste Mama Mic Dejun Plăcintă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, cu o față adâncă, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa și se sotează până abia începe să devină moale și translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați conopida și amestecați bine. Acoperiți și coborâți focul, lăsând conopida să se aburească până aproape de furculiță, aproximativ 5 minute.
Scoateți capacul; ridicați focul la mediu pentru a evapora cea mai mare parte a lichidului de gătit.
Adăugați un strop mai mult ulei de măsline și usturoiul și rumeniți la foc mediu-mare până când conopida este crocantă, aproximativ 5 minute.
Adăugați pastele și aruncați împreună pentru a combina.
Adăugați pesmetul și brânza și amestecați bine pentru a acoperi, rumenind ușor firimiturile, aproximativ 2 minute.
Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Adăugați mai multă brânză, dacă doriți.
Se servește cu pâine italiană crustă și unt.