Paste
Pastele durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 1400 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,24 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână crenguțe de busuioc, pepperoni, capellini și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Uau-ți oaspeții din 4 iulie cu această salată de Paste cu dovlecei fără paste, Pastele mele dietetice spiralizate: pui la cuptor și paste de dovlecei Kale, și Paste de ciocolată cu sos de cremă Gorgonzola și 10 feluri de mâncare romantice pentru Paste.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă, măsurând 10 inci pe fund, încălziți uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumați, în ea gătiți inelele de ardei gras timp de 30 de secunde pe fiecare parte sau până când sunt crocante-fragede și transferați-le cu clești pe o farfurie.
În tigaie adăugați capellini, distribuindu-l uniform și apăsând-l ușor cu un capac care se potrivește în tigaie, atingând direct pastele și gătiți-l, la foc moderat timp de 25 de minute, sau până când fundul este auriu. Inversați o foaie de copt unsă peste tigaie, inversați crusta capellini pe foaie și glisați-o înapoi în tigaie. Gatiti crusta capellini, acoperita, inca 10 minute.
Întindeți sosul de roșii peste pastele cruste, lăsând o margine de 1/2 inch și aranjați mozzarella deasupra. Aranjați inelele de ardei gras și pepperoni pe mozzarella și gătiți pizza, acoperită, la foc moderat timp de 3 minute, sau până când mozzarella se topește. Glisați pizza pe o tigaie pentru pizza sau un platou plat, garnisiți-o cu busuioc și, cu o roată de pizza sau un cuțit ascuțit, tăiați-o în pene.
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Adăugați sare și paste și gătiți timp de 2 până la 3 minute sau până la doar al dente.
Scurgeți și aruncați cu unt, sare și piper.