Pasilla de Oaxaca-Salsa Tomatillo

Pasilla de Oaxaca-Tomatillo Salsa ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 5. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 19 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de usturoi, pasilla, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tomatillo-Pasilla de Oaxaca Salsa, 10 Top Tomatillo s și Tomatillo prăjit și Salsa verde de măsline, și Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți-le într-un castron și turnați peste suficientă apă rece pentru a le acoperi complet. Se înmoaie până se înmoaie, dar nu se înmoaie complet, aproximativ 20 de minute.
Combinați ardeii iute scursi, usturoiul și o treime din tomatillos răciți într-un borcan de blender și amestecați până se omogenizează.
Adăugați restul de tomatillos și amestecați, folosind impulsuri rapide de pornire/oprire, doar până se omogenizează; dont overblend.
Se toarnă într-un castron și se condimentează cu sare. Salsa poate fi păstrată la temperatura camerei până la 4 ore sau refrigerată până la 12 ore înainte de servire.
Înainte de prăjire, îndepărtați cojile și spălați thhe tomatillos thorougly pentru a îndepărta toate urmele de lipicios. Lăsați miezurile intacte.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;