Parve Cholent
Reteta Parve Cholent este gata în aproximativ 19 ore și 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă servește 12 și costă 54 de cenți pe porție. Această supă are 241 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, praful de usturoi, sarea și piperul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tort De Piersici Parve, Cholent, și Cholent Ashkephardic.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu-scăzut și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este foarte fragedă și maro închis, încă 15 până la 20 de minute.
Strat jumătate din cartofi pe fundul unui aragaz lent.
Adăugați ceapa gătită și orezul; top cu cartofii și sfecla rămase.
Așezați ouăle în amestec: acestea ar trebui să fie aproape complet scufundate atunci când adăugați apa.
Se amestecă praful de usturoi și sarea condimentată în 1 cană de apă.
Se toarnă peste cholent. Condimentează cu sare și piper.
Stropiți cu 1/4 cană de ulei de măsline.
Adăugați apă pentru a acoperi. Prea multă apă vă va face cholentul moale; nu suficient poate provoca arderea acestuia.
Acoperiți cu capacul și setați aragazul lent la scăzut; gătiți peste noapte.