Partea dulce a porumbului: Cupcakes de porumb dulce cu glazură de unt brun

Partea dulce a porumbului: Cupcakes de porumb dulce cu glazură de unt brun
Partea dulce a porumbului: Cupcakes de porumb dulce cu glazură de unt maro ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 166 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 22 de cenți pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 32 de fani. Mergeți la magazin și ridicați melasă, bicarbonat de sodiu, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Toate Cupcakes American BBQ: Cupcakes de ciocolată fumurie cu glazură de brânză cremă de porumb dulce, Scoici Arse Cu Porumb Dulce, Edamame Și Unt Brun, și Ravioli de porumb dulce cu sos de busuioc cu unt brun și compot cald de roșii Cherry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați prima cantitate de unt într-o tigaie cu sos cu fund greu și încălziți la flacără medie-mare. Rotiți tigaia ocazional pentru a topi complet untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Așezați o strecurătoare cu plasă fină într-un vas rezistent la căldură; păstrați la îndemâna plitei. Continuând să se încălzească, untul se va spuma și va începe să se rumenească în jurul marginilor. Aveți grijă să evitați stropirile fierbinți de unt. Răzuiți în jurul părților laterale și inferioare ale tigaiei cu o spatulă rezistentă la căldură pentru a preveni arderea și pentru a asigura o rumenire uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Când solidele de unt (bucățile nisipoase care se acumulează în fundul tigaiei) au transformat un maro uniform de mahon, scoateți tigaia de pe foc și turnați imediat untul prin strecurătoarea din apropiere, separând toate bucățile de solid, cu excepția celor mai fine, de grăsimea untului. Puneți deoparte strecurătoarea căptușită cu solide de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Puneți grăsimea de unt în frigider pentru a se seta în timp ce pregătiți aluatul de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 12 cutii standard pentru cupcake cu căptușeli de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Într-un bol de amestecare, combinați a doua cantitate de unt cu solidele de unt rezervate și zaharurile brune și obișnuite. Bateți cu un mixer electric până când este ușor și pufos, răzuind vasul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
7
Adăugați oul și bateți până când este ușor și omogen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Într-un blender sau robot de bucătărie, pur și simplu iaurtul cu prima cantitate de porumb până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Combinați făina, sarea, bicarbonatul de sodiu și praful de copt și bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Adăugați aproximativ 1/3 din făină în amestecul de unt și ouă și amestecați pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Se amestecă în jumătate din porumbul pur și pur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
12
Adăugați jumătate din făina rămasă și amestecați doar pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
13
Adăugați restul de porumb pur și simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
14
Se amestecă restul de făină și se amestecă pentru a încorpora. Îndoiți a doua cantitate de boabe de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
15
Puneți aluatul uniform printre hârtiile de cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
16
Coaceți cupcakes până la set, 15 până la 17 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
Scoateți cupcakes din tigaie în raftul de răcire în timp ce pregătiți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
18
Combinați untul brun răcit cu zahărul și sarea cofetarilor. Bateți cu mixerul până când este ușor și pufos, răzuind ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
19
Adăugați melasă și vanilie și amestecați pentru a încorpora bine. Înghețați cupcakes și depozitați într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista