Partea de jos a Vinaigrette gem borcan cu verdeata tocata

Partea de jos a Vinaigrette gem borcan cu verdeata tocata
Partea de jos a Vinaigrette gem borcan cu verdeata tocata este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă cu 6 porții. Acest condiment are 101 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți verdeață și orice legume pe care le aveți la îndemână, sare și piper, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 39%. Încercați Omelet cu verdeață tocată, Salată mediteraneană tocată cu verdeață cu frunze, și Salată tocată cu vinetă de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În partea de jos a unui borcan de gem sau jeleu aproape gol, adăugați celelalte ingrediente și agitați pentru a combina. Sau, amestecați toate ingredientele într-un bol de salată, curgând în EVOO. Aruncați cu salată și legume și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista