Partea De Cartofi Dulci De Mere

Partea De Cartofi Dulci De Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați partea de cartofi dulci de mere. Această rețetă face 12 porții cu 166 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână apă, zahăr brun, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ziua Recunostintei fel de mâncare: Bacon și arpagic biscuiți de cartofi dulci, Plăcintă Cu Mere Cu Cartofi Dulci, și Mere Cartofi Dulci Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii dulci într-o cratiță mare sau cuptor olandez și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; acoperiți și gătiți timp de 30-45 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgere. Când este suficient de rece pentru a manipula, curățați și feliați cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3
Puneți merele într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Acoperiți și gătiți la foc mediu timp de 7-8 minute sau până când sunt crocante; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Așezați merele și cartofii dulci într-un 2-1/2-qt uns. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Într-o cratiță mică, combinați concentratul de suc de mere, 1-1/2 căni de apă, zaharuri și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Combinați amidonul de porumb cu apa rămasă până se omogenizează; amestecați treptat în amestecul concentrat de suc de mere. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa si bubuie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Se ia de pe foc; se amestecă untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
8
Se toarnă peste amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
9
Coaceți, neacoperit, la 325 de minute timp de 30-35 de minute sau până la încălzire.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista