Parmigiano Sformato cu ardei Piquillo și migdale

Nevoie de un garnitură fără gluten și primară? Parmigiano Sformato cu ardei Piquillo și migdale ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 454 calorii. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, rucola, parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Salată de pui cu ardei Piquillo, migdale și verdeață picantă, Squash Butternut, Brânză Parmigiano Și Migdale, și Halibut Prăjit Cu Ardei Piquillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Pulverizați ramekinele sau cupele de aluminiu de unică folosință cu spray antiaderent.
Într-un castron mediu, adăugați smântâna grea, ouăle și Parmigiano și amestecați pentru a combina. Condimentează cu sare și cayenne. Împărțiți amestecul de ouă, smântână, brânză între ramekine.
Așezați ramekinele umplute într-un vas de copt și umpleți la jumătate cu apă fierbinte de la robinet. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe rafturi.
Așezați sformato răcit într-un cuptor cald timp de 10 minute pentru a reîncălzi.
În timp ce sformato se reîncălzește, aruncați ardeii și migdalele cu verdele și o stropire de ulei, oțet și sare. Aranjați o parte din amestecul de ardei pe farfurii individuale de servire. Desfaceți sformati pe farfuria de servire și aranjați ardeii împotriva sformato.
Stropiți cu ulei de măsline.