Rețeta Parmigiana mea de pui cu sos de paste de casă ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 4 ore și 30 de minute. Pentru $3.95 pe portie, veți obține un curs principal care servește 5. O porție conține 956 calorii, 60g de proteine, și 49G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piept de pui, pepperoni, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Parmigiana de pui cu sos de rosii proaspete, Sos de ardei gras roșu prăjit Vegan / sos ușor de paste de casă s, și Caserola De Paste Parmigiana De Vinete-Septembrie # ImprovChallenge.
Instrucțiuni
1
Paste Sauce:.In cuptorul olandez sau cratița mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu timp de aproximativ 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Se adauga ceapa tocata si cateii de usturoi; se caleste pana se inmoaie, aproximativ 5 minute (daca se folosesc felii de pepperoni, se adauga aici).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Pepperoni
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați pastă de roșii și 6 cutii de apă, ceea ce este egal cu 108 uncii de apă (practic regula este pentru fiecare cutie de pastă de roșii, adăugați 3 căni de apă).Se aduce la fierbere și se amestecă până se dizolvă toată pasta de roșii; între timp se adaugă frunze de dafin, pătrunjel, oregano, busuioc, piper negru, fulgi de ardei roșu (dacă se folosește), usturoi praf, zahăr și parmezan.Odată ce sosul a fiert, lăsați să fiarbă, neacoperit, la foc mediu până la mediu-mic, timp de 3-4 ore sau până se îngroașă.Pregătiți parmigiana de pui:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
4
Combinați ouăle, sarea și piperul într-un bol; așezați firimiturile de pâine într-un alt bol.Înmuiați puiul în amestec de ouă, apoi în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Încălziți uleiul până când este foarte fierbinte și rumeniți puiul pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Scoateți puiul în vasul de copt superficial și turnați excesul de ulei din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Se toarnă sosul peste pui și se presară parmezan.Acoperiți și coaceți 30 de minute la 350 de grade F. Descoperiți și așezați felii de provolone deasupra puiului și coaceți încă 10 minute sau până când brânza este cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Provolone
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Se servește cu o parte de paste cu păr de înger, acoperite cu sosul de spaghete.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.