Parmigiana Mea De Pui Cu Sos De Paste De Casă

Parmigiana Mea De Pui Cu Sos De Paste De Casă
Rețeta Parmigiana mea de pui cu sos de paste de casă ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 4 ore și 30 de minute. Pentru $3.95 pe portie, veți obține un curs principal care servește 5. O porție conține 956 calorii, 60g de proteine, și 49G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piept de pui, pepperoni, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Parmigiana de pui cu sos de rosii proaspete, Sos de ardei gras roșu prăjit Vegan / sos ușor de paste de casă s, și Caserola De Paste Parmigiana De Vinete-Septembrie # ImprovChallenge.

Instrucțiuni

1
Paste Sauce:.In cuptorul olandez sau cratița mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu timp de aproximativ 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se adauga ceapa tocata si cateii de usturoi; se caleste pana se inmoaie, aproximativ 5 minute (daca se folosesc felii de pepperoni, se adauga aici).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PepperoniFelii De Pepperoni
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați pastă de roșii și 6 cutii de apă, ceea ce este egal cu 108 uncii de apă (practic regula este pentru fiecare cutie de pastă de roșii, adăugați 3 căni de apă).Se aduce la fierbere și se amestecă până se dizolvă toată pasta de roșii; între timp se adaugă frunze de dafin, pătrunjel, oregano, busuioc, piper negru, fulgi de ardei roșu (dacă se folosește), usturoi praf, zahăr și parmezan.Odată ce sosul a fiert, lăsați să fiarbă, neacoperit, la foc mediu până la mediu-mic, timp de 3-4 ore sau până se îngroașă.Pregătiți parmigiana de pui:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Combinați ouăle, sarea și piperul într-un bol; așezați firimiturile de pâine într-un alt bol.Înmuiați puiul în amestec de ouă, apoi în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Încălziți uleiul până când este foarte fierbinte și rumeniți puiul pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Scoateți puiul în vasul de copt superficial și turnați excesul de ulei din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Se toarnă sosul peste pui și se presară parmezan.Acoperiți și coaceți 30 de minute la 350 de grade F. Descoperiți și așezați felii de provolone deasupra puiului și coaceți încă 10 minute sau până când brânza este cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
ProvoloneProvolone
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Se servește cu o parte de paste cu păr de înger, acoperite cu sosul de spaghete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
Sos De PasteSos De Paste

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții5
Scor De Sănătate64
Revista