Parmigiana Mea De Pui Cu Sos De Paste De Casă

Parmigiana Mea De Pui Cu Sos De Paste De Casă
Rețeta Parmigiana mea de pui cu sos de paste de casă ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 4 ore și 30 de minute. Pentru $3.95 pe portie, veți obține un curs principal care servește 5. O porție conține 956 calorii, 60g de proteine, și 49G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piept de pui, pepperoni, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Parmigiana de pui cu sos de rosii proaspete, Sos de ardei gras roșu prăjit Vegan / sos ușor de paste de casă s, și Caserola De Paste Parmigiana De Vinete-Septembrie # ImprovChallenge.

Instrucțiuni

1
Paste Sauce:.In cuptorul olandez sau cratița mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu timp de aproximativ 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Se adauga ceapa tocata si cateii de usturoi; se caleste pana se inmoaie, aproximativ 5 minute (daca se folosesc felii de pepperoni, se adauga aici).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PepperoniFelii De Pepperoni
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați pastă de roșii și 6 cutii de apă, ceea ce este egal cu 108 uncii de apă (practic regula este pentru fiecare cutie de pastă de roșii, adăugați 3 căni de apă).Se aduce la fierbere și se amestecă până se dizolvă toată pasta de roșii; între timp se adaugă frunze de dafin, pătrunjel, oregano, busuioc, piper negru, fulgi de ardei roșu (dacă se folosește), usturoi praf, zahăr și parmezan.Odată ce sosul a fiert, lăsați să fiarbă, neacoperit, la foc mediu până la mediu-mic, timp de 3-4 ore sau până se îngroașă.Pregătiți parmigiana de pui:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
4
Combinați ouăle, sarea și piperul într-un bol; așezați firimiturile de pâine într-un alt bol.Înmuiați puiul în amestec de ouă, apoi în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Încălziți uleiul până când este foarte fierbinte și rumeniți puiul pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Scoateți puiul în vasul de copt superficial și turnați excesul de ulei din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Se toarnă sosul peste pui și se presară parmezan.Acoperiți și coaceți 30 de minute la 350 de grade F. Descoperiți și așezați felii de provolone deasupra puiului și coaceți încă 10 minute sau până când brânza este cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
ProvoloneProvolone
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Se servește cu o parte de paste cu păr de înger, acoperite cu sosul de spaghete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
Sos De PasteSos De Paste

Ingrediente

2maricu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)2ouă, ușor bătuteouă, ușor bătute11 lingură de oregano uscatbusuioc proaspăt, tocat finbusuioc proaspăt, tocat fin11 lingură de oregano uscatpătrunjel proaspăt, tocat finpătrunjel proaspăt, tocat fin2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați1Oreos dublu umplutmăsline coapte fără sâmburi sau umplute cu piment, opționalmăsline coapte fără sâmburi sau umplute cu piment, opțional591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr granulat (poate folosi mai mult sau mai puțin în funcție de cât de dulce îți place sosul tău. Folosesc de fapt cel puțin 1/2 cană)zahăr granulat (poate folosi mai mult sau mai puțin în funcție de cât de dulce îți place sosul tău. Folosesc de fapt cel puțin 1/2 cană)0Bucăți de caramele Heath Barpiper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat0Bucăți de caramele Heath Barpiper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet fin uscat italian condimentatpesmet fin uscat italian condimentat11 lingură de oregano uscat1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1lingura. otet de vin rosuceapa, tocataceapa, tocata11 lingură de oregano uscatoregano proaspăt, tocat finoregano proaspăt, tocat fin1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt rasparmezan proaspăt ras1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan rasparmezan ras7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsos de paste de casăsos de paste de casă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpepperoni, feliat (opțional)pepperoni, feliat (opțional)227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLObrânză provolone, feliatăbrânză provolone, feliată0Bucăți de caramele Heath Barfulgi de ardei roșu (opțional)fulgi de ardei roșu (opțional)1Oreos dublu umplut5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5piept de pui dezosat, fără piele, cotletepiept de pui dezosat, fără piele, cotlete1kilogramePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente3kilogrameapă (umpleți una dintre conservele goale de pastă de roșii cu apă de 6 ori)apă (umpleți una dintre conservele goale de pastă de roșii cu apă de 6 ori)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții5
Scor De Sănătate64
Revista