Parmezan și tapenadă-cotlete de miel cu crustă cu cartofi zdrobiți

Parmezan și tapenadă-cotlete de miel cu crustă cu cartofi zdrobiți
Parmezan și Tapenade-Cotletele de miel cu crustă cu cartofi zdrobiți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 1772 calorii, 71G de proteine, și 152g de grăsime fiecare. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 44 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Dacă aveți la îndemână unt, tapenadă de măsline, mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețetă de miel (cu cartofi zdrobiți), Cotlete de miel cu crustă de ierburi, cu o salată de sparanghel și năsturel, și Cotlete cu oțet balsamic, cimbru și piure de parmezan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
DificultateNormal
Gata În44 m.
Porții2
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista