Parmezan Zdrobit Cartofi
Parmezanul zdrobit cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.73 pe portie. O porție conține 344 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, jumătate și jumătate, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Parmezan Zdrobit Cartofi, Parmezan Zdrobit Cartofi, și Parmezan Zdrobit Cartofi.
Instrucțiuni
Așezați cartofii și 1 lingură de sare într-o cratiță de 4 litri și adăugați apă rece pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe acoperit timp de 25 până la 35 de minute, până se înmoaie complet.
Într-o cratiță mică, încălziți jumătate și jumătate și unt.
Puneți cartofii în vasul unui mixer electric echipat cu un dispozitiv de fixare a paletei și amestecați cartofii timp de câteva secunde la viteză mică, pentru a-i rupe. Adăugați încet smântâna fierbinte și untul la cartofi, amestecând la cea mai mică viteză (ultimul sfert al cremei trebuie pliat manual). Îndoiți smântâna, parmezanul, sarea rămasă și piperul; gustați pentru condiment și serviți imediat. Dacă cartofii sunt prea groși, adăugați mai multă smântână fierbinte și unt.