Parmezan Zdrobit Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii zdrobiți cu parmezan. O porție conține 332 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 78 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână piper, smântână, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parmezan Zdrobit Cartofi, Parmezan Zdrobit Cartofi, și Parmezan Zdrobit Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii și 1 lingură de sare într-o cratiță de 4 litri cu apă rece pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe acoperit timp de 25 până la 35 de minute, până când cartofii sunt complet fragede.
Într-o cratiță mică, încălziți jumătate și jumătate și unt.
Transferați cartofii într-un mixer electric echipat cu dispozitivul de fixare a paletei și amestecați-i timp de câteva secunde la viteză mică pentru a-i rupe. Adăugați încet smântâna fierbinte și untul la cartofi, amestecând la cea mai mică viteză (ultimul sfert de smântână și unt trebuie pliate manual). Îndoiți smântâna, parmezanul, sarea rămasă și piperul; condimentați, după gust și serviți imediat. Dacă cartofii sunt prea groși, adăugați mai multă smântână fierbinte și unt.
Păstrați cartofii zdrobiți la cald într-un bol rezistent la căldură, așezat peste apă fierbinte.