Parmezan-Usturoi Unt Fasole Verde

Parmezan-Usturoi Unt Fasole Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu unt de parmezan-usturoi. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 187 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de fasole selectă de la calibru, usturoi, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Unt de lămâie fasole verde cu usturoi și parmezan, Usturoi Simplu Parmezan Fasole Verde, și Usturoi prăjit parmezan fasole verde cu roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiți fasolea verde conform instrucțiunilor de pe pungă până la coacerea dorită-cu excepția faptului că nu condimentați după gust; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, topiți untul la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
3
Adăugați usturoi; gatiti 2-3 minute, amestecand frecvent, pana cand usturoiul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Se toarnă unt de usturoi peste fasolea verde gătită; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se presară cu brânză; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista