Parmezan-Usturoi Unt Fasole Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu unt de parmezan-usturoi. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 187 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de fasole selectă de la calibru, usturoi, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Unt de lămâie fasole verde cu usturoi și parmezan, Usturoi Simplu Parmezan Fasole Verde, și Usturoi prăjit parmezan fasole verde cu roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți fasolea verde conform instrucțiunilor de pe pungă până la coacerea dorită-cu excepția faptului că nu condimentați după gust; scurgere.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, topiți untul la foc mediu-mic.
Adăugați usturoi; gatiti 2-3 minute, amestecand frecvent, pana cand usturoiul este fraged.
Se toarnă unt de usturoi peste fasolea verde gătită; se amestecă pentru a acoperi.
Se presară cu brânză; aruncați ușor.