Parmezan savuros durere Perdu cu ouă Pocate și verdeață
Cimbru parmezan durere Perdu cu ouă Pocate și verdeață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 645 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Un amestec de verdeață pentru copii, baghetă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Durere Perdu cu caise braconate, Durere Perdu, și Durere Perdu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc.
Ungeți un vas de copt superficial de 1 litru sau o farfurie de plăcintă de 9 inci. Aranjați pâinea în 1 strat în vas.
Bateți împreună lapte, 1 ou și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper.
Presărați brânză și apăsați ușor pentru a ajuta pâinea să absoarbă crema.
Lăsați să stea până se absoarbe, 15 până la 30 de minute.
Punctați cu unt și coaceți, neacoperit, până când este umflat și auriu, 20 până la 25 de minute.
Aduceți 2 inci apă la fiert cu câteva picături de oțet într-o tigaie mică sau o cratiță adâncă. Rupeți fiecare ou rămas într-o cană și glisați în apă, distanțând ouăle. Braconați la foc mic până la coacerea dorită (preferăm albușurile ferme cu gălbenușuri curgătoare, 2 până la 3 minute).
Între timp, aruncați verdeața cu restul de 2 lingurițe de oțet, ulei și 1/8 linguriță de sare.
Împărțiți durerea perdu între 2 plăci și partea de sus cu salată. Ridicați ouăle din lichidul de braconaj 1 odată cu o lingură pliată și așezați deasupra salatei. Condimentați ușor ouăle cu sare și piper.