Parmezan-Salvie Piure De Cartofi Dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de cartofi dulci parmezan-salvie. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă 93 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 247 calorii. Dacă aveți parmezan, lapte, salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Piure de cartofi dulci cu ceapă caramelizată, Brie și salvie, Tahini piure de cartofi dulci cu frunze de salvie prăjite, și Cartofi piure de Bacon și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pătrundeți fiecare cartof cu o furculiță de 3 până la 4 ori pe fiecare parte. Înfășurați fiecare cartof într-un prosop de hârtie umed. Cuptor cu microunde la 8 minute, întorcându-se după 4 minute. Se răcește ușor.
Tăiați cartofii în jumătate; scoateți pulpa într-un castron. Pulpă de piure.
Se amestecă untul, laptele, Salvia, parmezanul și sarea în pulpa de cartofi.