Parmezan Planta Coapte Cambulă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să încercați planta parmezană. O porție conține 224 calorii, 26g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 2.28 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ceapă verde, parmezan, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tartele De Nucă De Cocos Fără Lapte Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 46%. Încercați Parmezan De Cambulă La Cuptor, Cambulă la cuptor cu unt de caper, și Cambulă coaptă cu firimituri de parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați peștele pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit.
Combinați brânza, maioneza și ceapa; răspândiți uniform peste pește.
Combinați pesmetul și ingredientele rămase; presărați uniform peste pește. Înveliți ușor peștele cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.