Parmezan Piperat-Spirale De Roșii
Parmezan piperat - spiralele de roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 109 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 14. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână aluat de pâine, piper măcinat grosier, stropi de roșii uscate la soare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 11%. Încercați Spirale Parmezan, Spirale De Spanac De Roșii, și Grisine Cu Parmezan Piperat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți Tigăi rotunde de 2 (8 inci) cu spray de gătit; pus deoparte.
Desfaceți aluatul pe o foaie mare de hârtie de ceară.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 19 x 7 inci; acoperiți cu spray de gătit.
Tăiați în jumătate transversal.
Presărați uniform cu brânză, stropi de roșii și piper. Apăsați ușor amestecul de roșii în aluat și acoperiți cu spray de gătit.
Începând de la partea scurtă, rulati o jumătate de aluat bine, jeleu-rola de moda; prindeți cusătură pentru a sigila (nu sigilați capetele de rola).
Așezați o bucată lungă de ață dentară sau sfoară sub aluat la 1 inch de la capătul ruloului. Capetele încrucișate ale șirului deasupra ruloului; trageți încet capetele pentru a tăia aluatul.
Așezați porțiunea de rulou, tăiată cu fața în sus, în centrul a 1 tigaie pregătită.
Tăiați 6 porții suplimentare din rulou.
Așezați porțiuni de rolă în jurul părților laterale ale tigaiei. Pune deoparte. Repetați procedura cu jumătatea rămasă de aluat; periați blaturile rulourilor cu unt topit.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.