Parmezan-Piper Negru Arborio Orez Pilaf
Parmezan-piper negru Arborio pilaf de orez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 269 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, bulion de pui, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Pilaf De Orez Cu Sfeclă, Rozmarin Și Kale Arborio, Parmezan Piper Orez Pilaf, și Arborio orez, parmezan și clătite de mazăre verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul și uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; se sotează până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Adăugați orez; se amestecă pentru a acoperi. (Se poate opri căldura și se lasă să stea câteva ore.)
Adăugați bulion, acoperiți și aduceți la foc mic. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când stocul este absorbit și orezul este cremos și moale, cu puțin "mestecat" în centru, aproximativ 12 minute. Se amestecă brânza și piperul; adăugați sare, dacă este necesar.