Parmezan-Piper Negru Arborio Orez Pilaf

Parmezan-Piper Negru Arborio Orez Pilaf
Parmezan-piper negru Arborio pilaf de orez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 269 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, bulion de pui, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Pilaf De Orez Cu Sfeclă, Rozmarin Și Kale Arborio, Parmezan Piper Orez Pilaf, și Arborio orez, parmezan și clătite de mazăre verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul și uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați ceapa; se sotează până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați orez; se amestecă pentru a acoperi. (Se poate opri căldura și se lasă să stea câteva ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Adăugați bulion, acoperiți și aduceți la foc mic. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când stocul este absorbit și orezul este cremos și moale, cu puțin "mestecat" în centru, aproximativ 12 minute. Se amestecă brânza și piperul; adăugați sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se servește fierbinte.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista