Parmezan Pepper Polenta cu roșii prăjite
Parmezan Pepper Polenta cu roșii prăjite este un fără gluten rețetă cu 5 porții. Pentru $ 5.02 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 379 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, roșii de struguri, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy, Mămăligă cu roșii prăjite, și Sparanghel prăjit pe mămăligă parmezană.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare; aruncați ușor pentru a acoperi. Aranjați amestecul de legume pe o tigaie cu jeleu căptușită cu folie.
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până când legumele sunt fragede și încep să se rumenească.
Stropiți cu oțet, aruncând pentru a acoperi.
Între timp, combinați bulionul de legume și 1 3/4 căni de apă într-o cratiță mare; aduceți la fierbere.
Combinați făina de porumb și apa rămasă, amestecând până se omogenizează; se amestecă treptat în amestecul de bulion de legume. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând constant, 3 minute sau până când este foarte gros.
Se ia de pe foc; se amestecă jumătate și jumătate, brânză, piper și sare. Puneți polenta pe farfurii și acoperiți cu legume prăjite.