Parmezan-Oregano Ouă Deviled

Parmezan-Oregano Deviled Ouă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și דל פחמימות,ă are 51 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat, ouă, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase, Ouă Deviled Carbonara (Pancetta crocantă, grăsime de porc, chipsuri de parmezan și piper negru), și Parmezan, Oregano și nuci de pin se topește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, se scoate de pe foc și se lasă ouăle să stea în apă fierbinte timp de 15 minute.
Scoateți ouăle din apa fierbinte, răciți-le sub apă curgătoare rece și coajați.
Tăiați fiecare ou pe jumătate pe lungime; puneți gălbenușurile de ou într-un bol. Se amestecă gălbenușurile cu o furculiță; se amestecă maioneza, muștarul Dijon, parmezanul, oregano și sosul de piper; condimentează cu sare și piper.
Aranjați albușurile tăiate cu fața în sus pe un platou de servire. Se amestecă amestecul de gălbenuș într-o pungă de plastic resigilabilă; tăiați un colț al pungii și umpleți țeava în jumătăți de albus de ou.
Presărați Ouă deviled cu brânză Cheddar și boia de ardei.