Parmezan Okra
Parmezanul okra ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 159 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți pesmet condimentat italian, condimente grecești, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 89%. Încercați Okra Prăjită Cu Strat De Parmezan Crocant, Istoria secretă a supă de Okra – Okra, și Parmezan Cheddar Plăcintă Cu Mere & Mama Francesca Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sot okra în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 până la 6 minute sau până când este crocant.
Se presară cu pesmet și condimente și se gătește, amestecând des, 3 minute.
Se presară parmezan și se servește imediat.
Okra Creolă cu cârnați afumați: omiteți parmezanul. Înlocuiți 1 linguriță. Creole condimente pentru 2 lingurițe. Condimente grecești.
Tăiați 1 lb. cârnați afumați în diagonală în felii groase de 1/4 inci și se sotează într-o tigaie mare la foc mediu-mare 7 până la 8 minute sau până se rumenesc.
Scoateți cârnații din tigaie și ștergeți tigaia curată. Continuați cu rețeta conform indicațiilor; amestecați cârnații.
Serviți imediat. Prep: 10 min., Bucătar: 15 min.