Parmezan Focaccia Pâine
Parmezan Focaccia pâine ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 346 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, drojdie de pâine, apă caldă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Rețete similare sunt Pâine cu rozmarin și parmezan Focaccia, Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, și pâine cu focaccia de busuioc , cum se face pâine cu focaccia de busuioc.
Instrucțiuni
Așezați ingredientele în mașina de pâine în ordinea sugerată de producător. Selectați setarea aluatului și începeți.
Când aluatul a crescut o dată în producătorul de paine, transferați-l într-un vas de copt rotund de 8 inci. Se lasă să crească până se dublează în vrac.
Împingeți-l peste tot cu degetul, chiar în partea de jos a cutiei. Lăsați să se odihnească încă cinci sau zece minute.
Se toarnă ulei de măsline peste vârful pâinii și se presară parmezan.
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) în centrul cuptorului timp de aproximativ 20 de minute, până când sunt aurii.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo