Parmezan Dovlecel La Cuptor
Dovleceii coapte cu parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 76 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți la îndemână dovlecei, piper, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dovlecei la cuptor cu parmezan, Parmezan De Dovlecel La Cuptor, și Dovlecei Parmezan La Cuptor.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.tapetați foaia de biscuiți cu hârtie pergament de gătit.
Așezați jumătățile de dovlecei, cu pielea în jos, pe foaia de prăjituri.
Presărați fiecare cu 1 lingură de brânză.
Stropiți cu ulei; se presara cu piper.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când dovlecelul este fraged și brânza este maro auriu deschis. Se răcește ușor.