Parmezan de vită cu usturoi Paste cu păr de înger
Parmezan de vită cu usturoi paste de păr înger necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1050 calorii, 60g de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână paste cu păr de înger, friptură de cub de vită, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Paste cu păr de înger cu usturoi, ierburi și parmezan, Chiftele Picante de parmezan cu paste cu păr de înger, și Paste cu păr de înger cu lămâie-parmezan cu creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Tăiați friptura cubului în bucăți de dimensiuni de servire. Înveliți carnea cu firimiturile de pâine și parmezanul.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și sotati 1 linguriță de usturoi timp de 3 minute. Se prăjește rapid (se rumenesc rapid pe ambele părți) carne.
Așezați carnea într-un vas de copt cu caserole, marginile ușor suprapuse.
Puneți inele de ceapă și ardei deasupra cărnii și turnați sosul marinara peste toate.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 45 de minute, în funcție de grosimea cărnii.
Se presară mozzarella peste carne și se lasă la cuptor până la bule.
Se fierbe pastele al dente.
Scurgeți și aruncați untul și 1 linguriță de usturoi. Pentru un gust mai puternic de usturoi, condimentați cu pudră de usturoi. Se acoperă cu parmezan ras și pătrunjel pentru culoare.
Serviți carne și sos deasupra unei movile de paste! Sugestie: faceți carnea din timp și dați-o la frigider peste noapte, acidul din sosul de roșii va fragezi și mai mult carnea. Dacă faceți acest lucru, salvați mozzarella până în ultimul moment.