Parmezan de vită cu usturoi Paste cu păr de înger

Parmezan de vită cu usturoi Paste cu păr de înger
Parmezan de vită cu usturoi paste de păr înger necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1050 calorii, 60g de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână paste cu păr de înger, friptură de cub de vită, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Paste cu păr de înger cu usturoi, ierburi și parmezan, Chiftele Picante de parmezan cu paste cu păr de înger, și Paste cu păr de înger cu lămâie-parmezan cu creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați friptura cubului în bucăți de dimensiuni de servire. Înveliți carnea cu firimiturile de pâine și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Friptură CubFriptură Cub
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și sotati 1 linguriță de usturoi timp de 3 minute. Se prăjește rapid (se rumenesc rapid pe ambele părți) carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Așezați carnea într-un vas de copt cu caserole, marginile ușor suprapuse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Puneți inele de ceapă și ardei deasupra cărnii și turnați sosul marinara peste toate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 45 de minute, în funcție de grosimea cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se presară mozzarella peste carne și se lasă la cuptor până la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se fierbe pastele al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
9
Scurgeți și aruncați untul și 1 linguriță de usturoi. Pentru un gust mai puternic de usturoi, condimentați cu pudră de usturoi. Se acoperă cu parmezan ras și pătrunjel pentru culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
10
Serviți carne și sos deasupra unei movile de paste! Sugestie: faceți carnea din timp și dați-o la frigider peste noapte, acidul din sosul de roșii va fragezi și mai mult carnea. Dacă faceți acest lucru, salvați mozzarella până în ultimul moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista