Parmezan de vită cu usturoi paste de păr înger necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1050 calorii, 60g de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână paste cu păr de înger, friptură de cub de vită, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Paste cu păr de înger cu usturoi, ierburi și parmezan, Chiftele Picante de parmezan cu paste cu păr de înger, și Paste cu păr de înger cu lămâie-parmezan cu creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați friptura cubului în bucăți de dimensiuni de servire. Înveliți carnea cu firimiturile de pâine și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Friptură Cub
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și sotati 1 linguriță de usturoi timp de 3 minute. Se prăjește rapid (se rumenesc rapid pe ambele părți) carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Așezați carnea într-un vas de copt cu caserole, marginile ușor suprapuse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Puneți inele de ceapă și ardei deasupra cărnii și turnați sosul marinara peste toate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 45 de minute, în funcție de grosimea cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se presară mozzarella peste carne și se lasă la cuptor până la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se fierbe pastele al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
9
Scurgeți și aruncați untul și 1 linguriță de usturoi. Pentru un gust mai puternic de usturoi, condimentați cu pudră de usturoi. Se acoperă cu parmezan ras și pătrunjel pentru culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
10
Serviți carne și sos deasupra unei movile de paste! Sugestie: faceți carnea din timp și dați-o la frigider peste noapte, acidul din sosul de roșii va fragezi și mai mult carnea. Dacă faceți acest lucru, salvați mozzarella până în ultimul moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch