Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați parmezanul de vinete cu Mozzarellan proaspăt. Această rețetă face 8 porții cu 461 calorii, 17g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, oregano, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Parmezan de vinete cu Mozzarella proaspătă, Vinete la grătar și Mozzarellan proaspăt pe Ciabatta cu ardei roșii prăjiți, maioneză cu usturoi, busuioc proaspăt și Rucola, și Lasagna de vinete falnică cu Mozzarella proaspătă.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când începe să se rumenească, 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați usturoiul tocat și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, până când începe să se întunece, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
5
Adăugați roșiile, zdrobindu-le cu mâinile în timp ce le adăugați; condimentează cu sare și piper. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe, parțial acoperit, zdrobind roșiile ocazional, până se îngroașă ușor, 15-20 de minute. Puneți sosul de roșii deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos De Roșii
Tomate
6
Preîncălziți cuptorul la 400 F. cu ajutorul unui cojitor de legume, îndepărtați pielea de pe partea rotunjită a fiecărei jumătăți de vinete, lăsând o fâșie de piele de 1" în jurul marginilor tăiate. Împărțiți vinetele, crenguțele de oregano, căței de usturoi întregi și 1/2 cană de ulei între 2 foi mari de copt cu margini. Întoarceți vinetele pentru a acoperi cu ulei; condimentați cu sare și piper și așezați partea tăiată în jos. Acoperiți bine foile de copt cu folie și coaceți până când vinetele sunt foarte moi, 40-45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Sare și Piper
Vinete
Legume
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Foaie De Copt
Cuptor
Folie De Aluminiu
7
Aruncați pesmetul și restul de 2 linguri de ulei într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Transferați vinetele, oregano și usturoiul în 2 vase mari de copt puțin adânci, așezând vinetele tăiate cu fața în sus. Topiți vinetele cu sos de roșii și mozzarella, apoi presărați pesmet și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Pesmet
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Vinete
Parmezan
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
9
Coaceți până când mozzarella clocotește și pesmetul este auriu, 25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Faceți înainte: sosul de roșii se poate face cu 3 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
11
Lasă să se răcească; acoperiți și răciți. Vinetele pot fi gătite cu 1 zi înainte. Păstrați acoperit; rece. Întregul vas poate fi asamblat cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.