Parmezan De Pui La Grătar

Parmezanul de pui la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 391 calorii, 31g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți parmezan, piept de pui, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Parmezan De Pui La Grătar, Parmezan De Pui La Grătar, și Parmezan De Pui La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mediu.
Așezați vinetele și roșiile într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini și periați ambele părți ale vinetelor și felii de roșii cu 4 linguri de ulei. Condimentează cu 3/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Grătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute pe parte pentru roșii, 5 minute pe parte pentru vinete.
Transferați într-un castron mare și aruncați ușor; feliile de roșii se vor destrăma ușor.
Ungeți puiul cu uleiul rămas și condimentați cu sarea și piperul rămas. Grătiți până la fiert, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o tăietură și tăiați fiecare sân în sferturi. Puneți vinetele și roșiile peste pui și acoperiți cu parmezanul.Bacsis: când grătați vinetele sau alte legume, faceți feliile subțiri, astfel încât interiorul devine fraged înainte ca exteriorul să devină negru.