Parmezan de dovlecel
Dovlecei parmezan ar putea fi doar rețeta fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 6. Pentru 1,03 USD per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 145 de calorii, 7 g de proteine și 9 g de grăsimi. 318 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca garnitură destul de ieftină. Un amestec de dovlecei, ulei de măsline, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 76%. Rețete similare includ dovlecel cu parmezan, dovlecel cu parmezan și dovlecel cu parmezan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Într-o oală mare se fierbe dovlecelul până se înmoaie; scurgere. Între timp, într-o tigaie medie, încinge uleiul de măsline la foc mediu și căliți ceapa și usturoiul până când ceapa este fragedă.
Combinați dovleceii, ceapa și usturoiul într-un vas de 9 x 12 inci și amestecați bine.
Se toarnă sosul de spaghete peste amestec și se amestecă bine. Acoperiți cu brânză mozzarella (folosește mai mult sau mai puțin în funcție de preferințe).
Coaceți în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 20 de minute sau până când se încălzește și brânza este spumoasă.