Parmezan De Dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați parmezanul de dovleac. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 13 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 55. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Parmezan De Dovleac, Butternut Squash Și Parmezan Dip, și Cartofi Prăjiți Cu Parmezan.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Aruncați dovleceii cu 2 lingurițe. ulei în tigaie de 15x10x1 inci; se întinde uniform pe fundul tigaiei.
Adăugați ceapa, piperul și uleiul rămas; aruncați pentru a acoperi.
Răspândiți pentru a forma un strat uniform în tigaie.
Coaceți 20 min. sau până când legumele sunt fragede.
Stropiți cu bulion; se amestecă ușor.
Se presară cu 1/4 cană parmezan; aruncați pentru a acoperi.
Se transferă în vasul de servire; se presară cu parmezan rămas.