Parmezan Cremos Orzo
Parmezan cremos Orzo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 63 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de busuioc, apă, bulion de pui mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parmezan Cremos Orzo, Usturoi Cremos Parmezan Orzo, și Orzo cremos cu sparanghel și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați orzo și gătiți 3 minute, amestecând constant. Se amestecă bulionul și apa; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când lichidul este absorbit și se face orzo (aproximativ 15 minute).
Se ia de pe foc; amestecați brânza, busuiocul, sarea și piperul.
Se presară cu nuci de pin.