Parmezan cremos de pui pentru doi

Parmezan cremos de pui pentru doi
Rețeta parmezan cremos de pui pentru doi ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 45 minute. Această rețetă servește 45 și costă 12 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 22 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, legume, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Chicken Chasseur (pui în stil vânător) cu mămăligă cremoasă cu Gruyere și parmezan, Pui Parmezan cremos și ciuperci, și Pui Cremos Parmezan Carbonara (Fără Ou).

Instrucțiuni

1
Se amestecă firimiturile de cracker și 1 lingură. Parmezan pe farfurie mică. Clătiți puiul cu apă rece; scufundați în amestec de firimituri, întorcându-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui sân. Apăsați ușor firimiturile în pui pentru a le fixa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
2
Aduceți 1 cană de bulion și apă pentru a fierbe în cratiță medie pe căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați orzo; se fierbe la foc mediu-mic 9 min. sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită și orzo este fraged. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați pui; gatiti 5 pana la 6 min. pe fiecare parte sau până la terminare (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Scoateți puiul din tigaie, rezervând picături în tigaie; acoperiți puiul pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați Neufchatel și bulionul rămas în picături în tigaie. Aduceți doar la fierbere pe căldură medie, amestecând constant. Simmer 3 min. sau până când sosul este îngroșat, amestecând frecvent. Între timp, adăugați legume în amestecul de orzo; se fierbe 2 min. sau până se încălzește, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (225 G) De Topping Bătut COOL WHIP Lite®, Decongelat1 Cutie (225 G) De Topping Bătut COOL WHIP Lite®, Decongelat
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Puneți amestecul de orzo pe 2 farfurii de servire; se acoperă cu pui. Se amestecă parmezanul rămas în sosul Neufchatel; lingura peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (225 G) De Topping Bătut COOL WHIP Lite®, Decongelat1 Cutie (225 G) De Topping Bătut COOL WHIP Lite®, Decongelat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate1
Revista