Parmezan-Broccoli Prăjit
Broccoli prăjit cu parmezan este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 287 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, suc de lămâie, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Cel Mai Bun Broccoli Vreodată (Parmezan-Broccoli Prăjit Cu Lămâie), Broccoli Prăjit Cu Parmezan, și Parmezan Broccoli Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Tăiați floretele de broccoli din tulpinile groase, lăsând un centimetru sau doi de tulpină atașați de flori, aruncând restul tulpinilor.
Tăiați bucățile mai mari prin baza capului cu un cuțit mic, trăgând floretele în afară. Ar trebui să aveți aproximativ 8 căni de flori.
Așezați floretele de broccoli pe o tigaie suficient de mare pentru a le ține într-un singur strat. Aruncați usturoiul pe broccoli și stropiți cu 5 linguri de ulei de măsline.
Se presară cu sare și piper. Prăjiți timp de 20 până la 25 de minute, până când sunt crocante și vârfurile unora dintre flori sunt rumenite.
Scoateți broccoli din cuptor și aruncați imediat cu 1 1/2 linguri ulei de măsline, coaja de lămâie, suc de lămâie, nuci de pin, parmezan și busuioc.