Parmezan Breadstick Mături
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați măturile cu parmezan. Această rețetă servește 20. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 117 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, parmezan, aluat de pizza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Măturile Vrăjitoarelor Parmezan, Măturile Vrăjitoarelor, și Fantome pe mături pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament sau folie.
Pe un blat ușor făinat, rulați fiecare bucată de aluat într-un dreptunghi de 6 pe 10 inci. Cu un cuțit de bucătar cu făină, tăiați fiecare dreptunghi în șase benzi de 10 inci. Faceți tăieturi de 3 inci pe lungime la un capăt al fiecărei benzi, la o distanță de 1/4 inch, pentru a forma paie de mătură. Răsuciți și trageți porțiunea netăiată de benzi pentru a forma un mâner de mătură (fiecare breadstick va avea o lungime de aproximativ 15 inci). Transferați ușor bețele de mătură pe foaia de copt pregătită; așezați la cel puțin 2 inci unul de celălalt. Separați capetele tăiate.
Periați măturile cu lapte și presărați parmezan.
Coaceți până devin aurii, 15 până la 18 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.