Parmezan Biscuit Topping

Parmezan Biscuit Topping
Parmezan Biscuit Topping ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 130 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, parmezanul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu oală de pui cu Topping de biscuiți, Cizmar de căpșuni cu Topping de biscuiți, și Cizmar de afine cu Topping de biscuiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați untul cu un blender de patiserie sau furculiță până când amestecul este sfărâmicios. Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați zară și amestecați până când amestecul este doar umezit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista