Parfumat Indian Fragil
Parfumat Indian fragil ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 48 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 194 calorii, 1g de proteine, și 16g de grăsime. Dacă aveți la îndemână migdale, apă, păstăi de cardamom și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sote de creveți cu condimente indiene parfumate, Brânză indiană și ardei roșii în sos de spanac parfumat, și Morcovi Parfumați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 300 de euro F. Ungeți ușor 2 (16 pe 12 inci) foi de hârtie pergament cu ulei vegetal și puneți 1 foaie, unsă cu fața în sus, pe o suprafață de lucru rezistentă la căldură.
Zdrobiți păstăile de cardamom cu partea unui cuțit mare și greu și răzuiți semințele, aruncând păstăile. Zdrobiți grosolan semințele cu mortar și pistil sau partea cuțitului greu.
Aduceți zahărul, mierea, siropul de porumb, apa, semințele de cardamom zdrobite și sarea la fierbere într - o oală grea de 4 până la 5 litri la foc moderat, amestecând ocazional, apoi fierbeți, amestecând ocazional, până când amestecul înregistrează 350 de litri F pe termometru, aproximativ 9 minute.
Adăugați nuci și gătiți, amestecând continuu cu o lingură de lemn, până când amestecul revine la fierbere, aproximativ 1 minut. Se toarnă cu grijă amestecul de caramel fierbinte pe pergament pe suprafața de lucru (aveți grijă când turnați lichide fierbinți) și acoperiți cu grijă cu foaia rămasă de pergament, cu partea unsă în jos. Întindeți imediat amestecul între foile de pergament, apăsând ferm cu un sucitor mare de lemn până la 1/4 inch grosime (aveți grijă; amestecul va fi în continuare fierbinte). Dacă fragil se întărește înainte de a fi suficient de subțire, transferați pe o foaie mare de copt (încă între foi de pergament) și încălziți fragil în cuptor 5 minute pentru a se înmuia, apoi continuați să rulați până la 1/4 inch grosime.
Se răcește fragil până când este suficient de ferm pentru a-și menține forma, dar totuși flexibil, 2 până la 5 minute, apoi scoateți foaia superioară de pergament. Ușor lama de ulei de un cuțit mare grele sau un tăietor de pizza și scor de suprafață fragilă în 1 1/2-inch pătrate. Dacă fragil se întărește prea mult pentru a înscrie, transferați pe o foaie mare de copt și încălziți pe pergament, neacoperit, până când suprafața se înmoaie, aproximativ 5 minute, apoi marcați imediat liniile rămase. Se răcește complet fragil, neacoperit, aproximativ 30 de minute. Inversați fragil și coaja de pe foaia de jos de pergament, apoi rupe în bucăți.
Fragile se păstrează într-un recipient etanș, stratificat între foi de pergament sau hârtie de ceară, la temperatura camerei 1 lună.
Fragile se păstrează într-un recipient etanș, stratificat între foi de pergament sau hârtie de ceară, la temperatura camerei 1 lună.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Berger Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Berger Gruner Veltliner (1 Litru)]()
Berger Gruner Veltliner (1 Litru)
Berger ' s Gruner Veltliner este chintesența sipper de vară! Acest soi austriac de struguri albi produce un vin crocant și concentrat pe minerale, cu note de citrice, coajă de lămâie, litchi și o notă de picant care vă poate aminti de ardeiul alb. Corpul său răcoritor de crocant funcționează excelent într-o zi caldă de vară, mai ales când sunteți în aer liber.