Parfum Roșu, Alb Și Afine

Parfum Roșu, Alb Și Afine
Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 32 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați afine, topping biciuit fără bici, gelatină cu aromă de căpșuni jell-O și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parfaituri roșii, albe și afine, Parfum Roșu, Alb Și Afine #HolidayFoodParty, și Parfum De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se toarnă în tigaie de 13x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm.
4
Tăiați gelatina în cuburi de 1/2 inch. Rezervați 1 cană COOL WHIP pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
5
Strat afine, restul de bici rece și gelatină în 8 pahare de desert. Sus cu bici rece rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Bomboane RuntsBomboane Runts
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista