Parfum De Rom Mocha Congelat
Frozen Mocha Rum Parfaits ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.07 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 444 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie de calitate fină, zahăr de cofetărie, cafea tare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mocha Parfaits, Mocha Latte Parfaits, și Mocha Nalba Parfaits.
Instrucțiuni
Topiți ciocolata în cafea într-un castron metalic așezat peste o cratiță mare cu apă care abia fierbe, amestecând până se omogenizează, apoi amestecați 3 linguri de rom.
Scoateți vasul de pe foc.
Bateți împreună ouăle, zahărul granulat și un vârf de sare cu un mixer electric portabil într-un castron mare de metal până se combină bine. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită și bateți amestecul până când se triplează în volum, foarte gros, și înregistrează 160 F pe termometru, aproximativ 6 minute.
Scoateți vasul de pe foc, apoi bateți în amestecul de ciocolată. Se răcește până se răcește, aproximativ 10 minute.
Bateți 1 cană de cremă într-un castron cu bătătoare curățate până când ține doar vârfuri rigide, apoi pliați în amestec de ciocolată. Împărțiți între 8 (8 uncii) pahare cu tulpină și înghețați, acoperite cu folie de plastic, până la set, cel puțin 3 ore.
Înainte de servire, lăsați parfaitele să stea la temperatura camerei 15 minute pentru a se înmuia ușor. În timp ce parfaitele stau în picioare, bateți crema de ceașcă rămasă cu zahărul cofetarilor până când ține doar vârfuri rigide, apoi bateți în restul de 2 lingurițe de rom și lingură pe parfaite.
Parfaitele pot fi înghețate până la 1 zi.