Frozen Mocha Rum Parfaits ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.07 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 444 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie de calitate fină, zahăr de cofetărie, cafea tare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mocha Parfaits, Mocha Latte Parfaits, și Mocha Nalba Parfaits.
Instrucțiuni
1
Topiți ciocolata în cafea într-un castron metalic așezat peste o cratiță mare cu apă care abia fierbe, amestecând până se omogenizează, apoi amestecați 3 linguri de rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cafea
Apă
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Scoateți vasul de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți împreună ouăle, zahărul granulat și un vârf de sare cu un mixer electric portabil într-un castron mare de metal până se combină bine. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită și bateți amestecul până când se triplează în volum, foarte gros, și înregistrează 160 F pe termometru, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Apă
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
Bol
4
Scoateți vasul de pe foc, apoi bateți în amestecul de ciocolată. Se răcește până se răcește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Bateți 1 cană de cremă într-un castron cu bătătoare curățate până când ține doar vârfuri rigide, apoi pliați în amestec de ciocolată. Împărțiți între 8 (8 uncii) pahare cu tulpină și înghețați, acoperite cu folie de plastic, până la set, cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
6
Înainte de servire, lăsați parfaitele să stea la temperatura camerei 15 minute pentru a se înmuia ușor. În timp ce parfaitele stau în picioare, bateți crema de ceașcă rămasă cu zahărul cofetarilor până când ține doar vârfuri rigide, apoi bateți în restul de 2 lingurițe de rom și lingură pe parfaite.