Parfaituri de zmeură, Ricotta și ciocolată
Parfaitele de zmeură, Ricotta și ciocolată sunt un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 293 calorii. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, extract de vanillan, brânză ricotta cu lapte integral și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Parfaituri de zmeură, Ricotta și ciocolată, Parfaits De Ciocolată Cu Zmeură, și Parfaits De Iaurt Cu Zmeură De Ciocolată.
Instrucțiuni
Aruncați fructele de pădure cu zahăr și coniac într-un castron, amestecând ușor.
Lăsați să stea la temperatura camerei, amestecând ocazional, până când zahărul se dizolvă și fructele de pădure dau puțin suc, aproximativ 1 oră.
Ricotta pură, miere și vanilie într-un robot de bucătărie până când este foarte netedă.
Se transferă într-un castron; se amestecă ciocolata și fisticul.
Bateți smântâna până la vârfuri ferme. Îndoiți ușor în amestecul de ricotta.
Împărțiți fructele de pădure și sucurile lor între 4 pahare. Completați fiecare cu amestec de ricotta. Cu un cojitor de legume, radeți puțin mai multă ciocolată peste fiecare.
* Cum ar fi fermele Bellwether (CA) sau brânza Calabro (CT).