Parfaits de zmeură-nectarină cu Sabayon cald de piersici
Parfaits de zmeură-nectarină cu Sabayon cald de piersici ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 259 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $1.99 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, zmeură, lichior de piersici și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piersic și zmeură Pavlova Parfaits, Turtă Dulce Cu Mere Calde Și Cidru Sabayon, și Sabayon cald cu prune glazurate și zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați nectarine, 2 căni de zmeură și 1/4 cană de zahăr într-un castron mediu.
Lăsați să stea până se formează sucuri, aproximativ 5 minute.
Bateți gălbenușurile de ou, nectarul, lichiorul, sarea și 1/4 cană de zahăr într-un castron mare de metal pentru a amesteca.
Așezați vasul peste cratița cu apă clocotită; bateți până când amestecul este gros și termometrul este introdus în registrele centrale cel puțin 160 de litri F, aproximativ 6 minute.
Împărțiți amestecul de fructe între 4 pahare mari. Spoon piersic cald sabayon peste.
Garnisiți cu fructe de pădure rămase și migdale feliate, dacă doriți.
O porție conține următoarele: 243,94 calorii (kcal), 17,6% calorii din grăsimi, 4,77 (g)