Parfaits de zmeură-nectarină cu Sabayon cald de piersici

Parfaits de zmeură-nectarină cu Sabayon cald de piersici
Parfaits de zmeură-nectarină cu Sabayon cald de piersici ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 259 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $1.99 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, zmeură, lichior de piersici și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piersic și zmeură Pavlova Parfaits, Turtă Dulce Cu Mere Calde Și Cidru Sabayon, și Sabayon cald cu prune glazurate și zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați nectarine, 2 căni de zmeură și 1/4 cană de zahăr într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
NectarinăNectarină
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Lăsați să stea până se formează sucuri, aproximativ 5 minute.
3
Bateți gălbenușurile de ou, nectarul, lichiorul, sarea și 1/4 cană de zahăr într-un castron mare de metal pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
NectarNectar
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Așezați vasul peste cratița cu apă clocotită; bateți până când amestecul este gros și termometrul este introdus în registrele centrale cel puțin 160 de litri F, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Împărțiți amestecul de fructe între 4 pahare mari. Spoon piersic cald sabayon peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
6
Garnisiți cu fructe de pădure rămase și migdale feliate, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
7
O porție conține următoarele: 243,94 calorii (kcal), 17,6% calorii din grăsimi, 4,77 (g)
8
Auto
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista